χριστίνα μπόμπα

Ένα τόσο γλυκό και στοργικό στιγμιότυπο καθώς θηλάζει τις δίδυμες κόρες της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Χριστίνα Μπόμπα. Βόλτα με τις δίδυμες.


Xristina Mpompa Nty8hke 3ana Nyfoyla Kai Einai Pio Entypwsiakh Apo Pote Fwtografia Gamoi Entypwsiaka Nyfika

Ποια είναι η ηλικία της Χριστίνας Μπόμπα.

χριστίνα μπόμπα. Η Ελληνίδα σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη χθες το βράδυ της Κυριακής 22 Αυγούστου μοιράστηκε μαζί με τους followers της τη. Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε τα ονόματα που έδωσε στις κόρες της με τον Σάκη Τανιμανίδη 03 Σεπ 2021 Οι δίδυμες κόρες της Χριστίνας Μπόμπα 2 μήνες μετά τη γέννα - Το κόλπο για να μένουν ήσυχες. Το νέο τρυφερό στιγμιότυπο με τις δίδυμες κορούλες της.

Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης. Απαστράπτουσα η Χριστίνα Λαμπίρη στη βάφτιση του εγγονού της. Μεταξύ των απαντήσεων της μας αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει αλλά.

Πόσο χρονών είναι όμως. Χριστίνα Μπόμπα Μιλά για τη ζωή στο Survivor την TV τον γάμο με τον Τανιμανίδη. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης γνωρίστηκαν το 2015 στην εταιρεία που εργαζόταν εκείνη και η οποία.

Αναμφισβήτητα είναι μια από τις ομορφότερες παρουσίες που που έχουμε δει στην Ελληνική σόου μπιζ. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα δεν αποχωρίζονται στιγμή τα δίδυμα κοριτσάκια τους και φροντίζουν να έχουν λιγότερες υποχρεώσεις ώστε να είναι όσο το περισσότερο μαζί τους. Μίλησε για τους γονείς της για τα παιδικά της χρόνια για τις σπουδές της μητέρας της στη Θεσσαλονίκη αλλά και τις δικές της.

Η αποστομωτική απάντηση σε follower που κατέκρινε τη φωτό του θηλασμού της. 03092021 by Αννα Κοντογιαννη. Χριστίνα Μπόμπα - Ηλικία και ημερομηνία γέννησης.

Η Χριστίνα Μπόμπα επιστράτευσε την αδερφή της Ελίνα για να γίνουν οι απαραίτητες συγκρίσεις. Η Χριστίνα Μπόμπα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά μεγάλωσε στη Λαμία. Η Χριστίνα Μπόμπα Πηγή.

Στάθηκαν αντικρυστά και οι κοιλιές τους έδειχναν η μία προς την άλλη. Instagram chrismpo Ανάγνωση. 24062021 0700 by Αννα Κοντογιαννη.

Οι δίδυμες κόρες της γεννήθηκαν στις 23 Ιουνίου και έκτοτε η διάσημη μαμά προσαρμόζεται και απολαμβάνει τη νέα καθημερινότητα μαζί τους. Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια τρισευτυχισμένη μαμά δυο κοριτσιών όπως φυσικά και ο μπαμπάς Σάκης Τανιμανίδης καθώς πριν από λίγους μήνες έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της η 30χρονη αποφάσισε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Η διαφορά μεγάλη και τόσο μα τόσο ευχάριστη που τα δύο κορίτσια γελούσαν ασυγκράτητα κοιτώντας τον. Δείτε την στη gallery που ακολουθεί με μερικές ακόμα που έχει. Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε χθες το βράδυ ακόμα μία φωτογραφία με τις δίδυμες στο κρεβάτι.

Αν και κουρασμένη και άυπνη η Χριστίνα Μπόμπα διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Η μαγική λέξη στο ποστ που θα. Η διάσημη influencer απαθανάτισε τα δίδυμα κοριτσάκια της και μοιράστηκε την φωτογραφία με το κοινό της στο Instagram.

Η Χριστίνα Μπόμπα έγινε μητέρα πριν από δύο μήνες και έκτοτε ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τις δίδυμες κόρες της Αυτή τη φορά δημοσίευσε και ένα σημαντικό μήνυμα για τον θηλασμό. 711k Followers 1639 Following 1234 Posts - See Instagram photos and videos from Christina Bompa Tanimanides chrismpo. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς ήδη από χθες Τετάρτη 236 κρατούν στην αγκαλιά τους τα.

Οι δίδυμες κόρες τους ήρθαν να επισφραγίσουν τον μεγάλο τους έρωτα. Χριστίνα Μπόμπα Θηλάζει τις κόρες της και στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλες τις μανούλες Η όμορφη μανούλα απαθανατίστηκε την ώρα που θηλάζει τις δίδυμες κόρες της και το στιγμιότυπο είναι μαγικό. Η 55χρονη φόρεσε ένα φόρεμα το οποίο συνδύασε με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Η νέα της εικόνα μετά την απώλεια των κιλών - Η εμφάνιση με κολάν. Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε μία γλυκιά φωτογραφία με τη μία της κόρη και έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα. Ο απίθανος τρόπος που βρήκε να απασχολεί τα δίδυμα για να ξεκλέβει χρόνο για φαγητό.

Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι.


Pin On Oles Oi Eidhseis


Kanoyme Apoto3inwsh Se 7 Bhmata Me Thn Xristina Mpompa With Images Girls Trip Panama Hat Strapless Bikini


Xristina Mpompa Dhmosieyse Fwtografia Apo To Eswteriko Toy Neoy Toys Spitioy Spitia Fwtografia Metakomish


Sakhs Tanimanidhs Xristina Mpompa Oi 8aymastes Dhmosieysan Thn Wraioterh Fwtografia Apo Ton Gamo Toys Wedding Dresses Fashion Style


Den Antista8hke H Xristina Mpompa Kanei Kiki Challenge Sto Gamhlio Ta3idi Ths Sthn Irlandia Silk Outfit Style Style Inspiration


Sakhs Tanimanidhs Xristina Mpompa Mia Kalesmenh Eklepse Oles Tis Entypwseis Ston Gamo Toys Fashion Youtubers Diamond Earrings


Christina Bompa Profile Pictures Christina Women Model


H Xristina Mpompa Ftiaxnei To Apolyto Eli3irio Neothtas Www Olivemagazine Gr Lifestyle Smoothies Youtubers


Sakhs Tanimanidhs Xristina Mpompa O Kalokairinos Gamos Sth Sifno Kai Osa Agaphsame Yes I Do In 2021 Women Tank Tops Fashion


Korwnoios Sthn Karantina H Xristina Mpompa Ftiaxnei Fakes Www Olivemagazine Gr Lifestyle


Einai Toso Freskia Omorfh Kai Panta Xamogelasth H Xristina Mpompa H Glykia Syntrofos Toy Sakh Tanimanidh Pleon Mporoyme Na Poyme Oti Exei Beauty Bra Fashion


Xristina Mpompa Erwtikh E3omologhsh Gia Thn Epeteio Gamoy In Gr


Sakhs Tanimanidhs Xristina Mpompa 3ekinhsan Oi Xristoygenniatikes Diakopes Gia To Zeygari Zeygaria Diakopes Kai Tainies


Queen Save The Date To Prosklhthrio Toy Gamoy Twn Xristina Mpompa Sakh Tanimanidh Molis Kykloforhse Http Www Multi News Character Christina Youtubers


Xristina Mpompa Xwrise Apo Ton Sakh Tanimanidh Shkw8hke Kai Efyge Engagement Rings Engagement Fashion


Pin Ston Pinaka Tainies


H Xristina Mpompa Apokalypse Pws Diathreitai Sta Kila Ths Enw Trwei Pitsa Www Olivemagazine Gr Lifestyle Fashion Cover Up


E3allh H Xristina Mpompa Giati Thn Kathgoroyn Kai Ti Sxesh Exei O Koronoios Telika Einai Alh8eia Christina Boba Family


Basw Laskarakh Xristina Mpompa Foresan To Pio Kolakeytiko Kalokairino Xrwma Fthis Gr Fashion Peplum Dress Dresses

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel